Ons aanbod

Mentoring voor Leiders

Soms
MOETEN WE EEN DUW KRIJGEN
Soms
MOETEN WE EEN DUW GEVEN
Het kan het grootste geschenk zijn dat je ooit zult geven.
Het zal een leven voorgoed veranderen!
Zelfs adelaars hebben een duw nodig...
om het nest te verlaten...
om te vliegen.

Voor leidinggevenden, oprichters en eigenaren van bedrijven en senior managers bieden wij 'een-op-een' mentoring, wat verder gaat dan coachen vanaf de zijlijn.

Ons programma staat open voor hen die willen investeren in en hard willen werken aan zelfontplooiing en groei, op zowel menselijk als professioneel vlak.

Dit 1-jarig programma is intens en gericht op doorbraakresultaten. We vertrekken vanuit duidelijk gedefinieerde doelstellingen van de klant en meten de vooruitgang.

Dit programma is uniek en combineert brede internationale bedrijfservaring met psychologische tools en vaardigheden. Dit programma combineert inzicht met praktische oefeningen en vereist een grote persoonlijke investering.

Hoewel we allemaal streven naar 'succes' kunnen we moeilijke momenten tegenkomen in ons privéleven en in onze carrière. Bij H-art Matters lopen we niet weg voor crisismomenten; onze mentoring is echter een bedrijfsprogramma, geen therapie. 

Wij bieden een zeer authentieke begeleiding, met alles wat we hebben, en investeren diep in uw groei.

De details van het programma worden besproken tijdens een gratis persoonlijk intakegesprek.

Testimonials

Het individuele mentoringprogramma door Carl ervoer ik in het begin als een intieme reis in mijzelf. naarmate ik de sessies doorliep zag ik mijn zelfkennis en inzicht tot motiverende omvang groeien. Deze vitaliserenede ervaring biedt mij nu duidelijke, objectieve en gegronde vooruitzichten zowel privé als ook professioneel.

P.C.

Gent

Mijn ontmoeting met Carl is zo een ontmoeting geweest die mij geraakt en geïnspireerd heeft. Onze ontmoeting heeft mij aangezet tot zelfreflectie, verdieping, beweging en dus ook verandering. Hij heeft een positieve bijdrage geleverd aan mijn ontwikkelingsproces. Ik hoop dat ik op een dag eveneens, net zoals Carl bij mij, iemand kan inspireren of bijdragen aan iemand zijn ontwikkeling.
Bedankt Carl!

H.D.

Antwerpen

Je hebt me leren focussen op wat er wel is, voor mij heb je het verschil gemaakt! Dankzij jouw mentoring-traject heb ik kwaliteiten en skills bij mezelf ontdekt waar ik niet van bewust van was. Ik ben een harmonieuzere en krachtigere versie van mezelf geworden.
Dank je wel hiervoor.

M.L.

Knokke

Beste Carl, we zijn samen op pad gegaan, jij was mijn gids en alhoewel de tocht niet eenvoudig was heb je me weten te overtuigen om alle gesloten deuren toch te openen. Het heeft voor mij onbekende terreinen geopend, ik noem het een vierde dimensie die me in staat stelt professioneler en beter te managen, gewoon het beste eruit te halen op alle vlakken. Sterker nog, from now on this will be my way of life !.

C.B.

Brussel

Op een moment dat het in mijn leven troebel was rond mijn toekomst en richting, heeft Carl voor een kantelpunt in mijn leven gezorgd. Door zijn luisterende aanpak, directe vragen en motiverende support werd de basis gelegd voor een nieuwe kijk. Ik kreeg mijn hoofd opnieuw helder en het gesprek met Carl gaf me ook de zin terug om ervoor te gaan, zaken in beweging te zetten en te bouwen aan mijn verdere toekomst. Dank je wel voor de verrijkende inzichten en positieve energie.

D.C.

Sint-Niklaas

Leiders die duurzaam succes willen nastreven, zorgen voor een mentor die hen helpt in hun tocht vol uitdagingen. Jouw enthousiasme, luisterbereidheid & harde maar eerlijke feedback waren onmisbare ingrediënten voor mijn verdere uitbouw. Net als topsporters niet zonder goeie trainer kunnen, kunnen klimmers niet zoner sherpa! Dank om in mijn professionele queeste mijn trouwe sherpa te zijn!

C.K.

Brugge

Carl is een fantastische coach met grote aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van zijn klant. Weet de juiste vragen te stellen waardoor ik eindelijk verder kwam in mijn gedachteproces en persoonlijke groei. Heel hartelijk bedankt voor deze mooie en vooral leerzame reis, die ik dankzij jouw coaching heb gemaakt.

H.V.

Waalre, Nederland

Vertrouwelijk, open en kwetsbaar : door je als coach zo op te durven stellen, verkrijg je aan de andere kant van de tafel een gesprekspartner die zich diepgaand en openhartig durft vrij te geven. Het gaf mij de kans om snel, maar ook confronterend, een duidelijk beeld te vormen op mijn vragen. Dank om mee deze weg af te leggen.

R.B.

Boeschepe, Frankrijk

During my personal “expedition” with Carl, I highly appreciated his values and capabilities. He is integer and loyal and gave me a positive outlook during my re-orientation. He brought me broad perspective and inspired me to action. He was compelling and authentic, and believed ambitious goals can be achieved. His feedback and debate was candid and constructive, with a good understanding of feelings and perspectives.

L.V.G.

Operations Director, Tielt