Ons aanbod

Loopbaanbegeleiding

Werk maakt een groot deel van ons leven uit en heeft ook een grote impact op ons, dus hebben we allemaal wel eens een klankbord nodig in ons leven. Als verantwoordelijken zijn we constant bezig met het zorgen voor iedereen, maar wie zorgt er voor jou?

Daarom biedt H-art Matters voor zaakvoerders, entrepreneurs, senior mgr’s en HR professionals loopbaanbegeleiding aan.

Ons programma staat open voor mensen met mid-careervragen die:
  • wonen in Vlaanderen of brussel
  • voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige werken
  • in de laatste 2 jaar minimum 1 jaar gewerkt hebben als werknemer of zelfstandige
  • in de voorbije 6 nog geen loopbaanbegeleiding volgden
Dit programma van minimum 4u is intens en gericht op resultaten in de vorm van een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarbij je wordt bijgestaan door een professional met een brede, internationale bedrijfservaring met psychologische tools en vaardigheden.
 

Omdat H-art Matters een erkend en gemandateerd loopbaancentrum is, kunt u voor onze loopbaanbegeleiding gebruik maken van loopbaancheques.

A big leap starts with one small step.

Testimonials

De loopbaanbegeleiding bij Carl is voor mij een mijlpaal in mijn (professioneel) leven. In een wirwar van keuzes, richtingen, twijfels en paradoxen stond Carl klaar om mij nu eens de weg te wijzen, dan weer een duwtje te geven en vooral mij ‘veilig’ los te laten.
Thanks kerel!

W.V.P.

Oudenaarde

Absolute aanrader voor (ex-)kankerpatiënten! Heb zelf borstkanker gehad, en professioneel heel moeilijke heropstart doorgeworsteld. Deze coaching heeft me geholpen en gesterkt om terug in mezelf te geloven, mijn kwaliteiten én talenten “in the picture” te zetten, en deze vooral te realiseren!

G.D.V.

Aalst