Ons aanbod

Executive Outplacement

Ook voor leidinggevenden is de “employee life cycle” korter geworden, en afscheid nemen is er dan ook een belangrijk onderdeel van.

Toch blijft het vaak een impactvolle gebeurtenis die een zorgvuldig “exit management” verdient.

De manier van afscheid nemen beïnvloedt wezenlijk de bedrijfscultuur en de “employer branding”. Het aanbieden van een outplacementtraject straalt positief af op uw onderneming en de zorg voor het menselijk talent.

Er bestaat inmiddels een degelijk wettelijk kader maar ook indien outplacement geen verplichting is, is een sterk HR en Management signaal.

Onze executive outplacementbegeleiding is altijd individueel en op maat, dit gestoeld op een ruime business en coaching- en mentoringervaring.

We mediëren desgewenst tav werkgever bij conflict en het bereiken van de uitdiensttredingsovereenkomst.

Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we graag onze aanpak op basis van de persoonlijke noden en doelstellingen.

We zetten ons in als executive klankbord en motivator, en begeleiden u in de zelfreflectie, zingeving en verdere ontplooiing van uw talent en potentieel.

We zijn zowel beschikbaar in person als online.

H-art Matters is sinds 2017 een erkend outplacementkantoor door Federgon (met certo-certifiëring) Federgon Logo

Testimonials

Een omwenteling in mijn professioneel leven !
Dank !

J.D.

CEO, Kortrijk

De coaching-sessies met Carl waren een echte eye-opener. Je leert jezelf zoveel beter kennen wat ook oh zo belangrijk is naar andere mensen toe.
Carl heeft een enorm luisterend vermogen, stelt de juiste vragen en geen enkele case/onderwerp kon niet besproken worden.
Het is de som van dat alles dat het verschil maakt, voor jezelf, voor de anderen...
Bedankt Carl!

C.G.

CFO, Brussel

Een ontslagmoment is voor velen een moment van stilstand en achteruitgang waar je vaak even het spoor bijster bent en veel in vraag stelt. Carl helpt in een eerste fase om je doorheen deze verwerkingsperiode te loodsen vanuit een brede mensgerichte aanpak. In een vervolgfase begeleidt hij om nieuwe inzichten te creëren. Hij daagde me hierbij uit om nieuwe trajecten te verkennen die gebaseerd zijn op wie ik ben en waar ik voor sta.
Met een actiegerichte waardengedreven focus zet Carl je opnieuw op weg richting een nieuwe toekomst!

D.C.

Commercial Director, Gent