Ons aanbod

Als spreker

In de afgelopen 20 jaar is Carl een vooraanstaand Human Resources Professional geweest, altijd bereid om het HR-beroep te verrijken en te verduidelijken.

Hij gaf veel HR-presentaties, seminars en workshops en heeft aan nog vele andere bijgedragen. Er zijn interviews met hem verschenen in bijna alle toonaangevende gespecialiseerde Belgische HR-bladen (HR Magazine, HR Tribune, HR Square, Peoplesphere, Vacature, Jobat, ...) en in veel kranten (De Standaard, Gazet Van Antwerpen, Krant Van West-Vlaanderen, De Gentenaar, ...). Hij sprak voor verscheidene HR adviesbureaus (o.a. Hudson, The Future Alliance, Hay, GITP, Vedior, Federatie van Wervings- en Selectiekantoren, ...), universiteiten (KUL, UFSIA, ...) en business schools (Vlerick).
Carl heeft ook bijdragen geleverd aan verschillende management- en zakentijdschriften, alsook aan in-house bedrijfsmagazines (CXO Magazine, Forward VBO, Ondernemen VOKA, Marketing Magazine, Het Ingenieursblad, ...). Hij heeft gezeteld in verschillende redacties, HR-deskundigengroepen en stuurgroepen op het gebied van HR-communicatie.

Carl is beschikbaar als key note spreker of als moderator en is bereid om HR-seminars, workshops en focusgroepen te begeleiden.


Wilt u Carl als spreker op uw evenement?
Vul het aanvraagformulier hier in

Testimonials

Carl is een spreker die iets teweegbrengt, die de status quo uitdaagt en mensen doet nadenken. Hij bekijkt de dingen graag vanuit een ander perspectief om erachter te komen wat ons drijft. Het Europese HR leadershipteam was erg onder de indruk!
Dank u, Carl.

Peggy E. Maes

VP HR EMEA, International Paper

Carl is een ervaren HR Manager die met hart en ziel managers en bedrijven begeleidt inzake algemeen advies en coaching. Voor Carl zijn de medewerkers het kloppend hart van de organisatie. Hij spreekt de taal van de ondernemer en personeelsverantwoordelijken, waardoor zijn advies duidelijk en concreet toepasbaar is.

Sally Verpoort

Projectcoördinator Voka Expert en Arbeidsmarkt

Als Carl komt spreken voor m'n studenten vlak voor ze afstuderen, pakt hij hun aandacht meteen. Ik blijf hem maar opnieuw vragen. Carl geeft positieve energie door aan elk die met vragen zit rond zijn carrière.
Dank!

Becky Verthé

Lector Design Methods & Communication HOWEST